Vodafone va començar dimecres passat a cobrar per defecte l’excés de dades a tots els clients que tinguin contractat un bo d’Internet mòbil. D’aquesta manera, en lloc de reduir la velocitat com fins ara, l’usuari manté la qualitat de la seva connexió però ha de pagar 2 euros per cada tram de connexió de 200 megues addicionals fins a un màxim de 2 GB.

El pla + Megas, que va ser anunciat a finals de maig, va acompanyat de l’augment en 100 megues addicionals a tots els plans contractats d’Internet mòbil. Amb la nova tarifiación, només quan s’assoleixen els 2 GB es redueix la velocitat fins als 16 kbps de baixada.

El pla s’ha activat aquest dimecres automàticament per a tots els clients, però pot ser desactivat pel client en la pàgina m.vodafone.es/bonos. Fins i tot encara que es doni de baixa en el servei el client comptarà amb 100 megues extra en la seva tarifa de dades, però un cop consumits la velocitat baixarà fins als 16 kbps.

Aquest nou sistema és molt similar al que aplica Movistar des del passat 28 d’abril de cobrar l’excés de dades en lloc de reduir la velocitat quan se superi el límit contractat, estenent el bo en 500 MB addicionals a 1,5 cèntims per cada mega consumit.

Aquesta opció Más Megas pot ser també desactivada comunicant o la companyia, bé a través del 1004, de l’aplicació Mi Movistar o en una botiga de distribució.

Font: ElPais.com

Shares

Pin It on Pinterest

Shares
Share This