El govern d’Aragó ha adjudicat a Quantis en licitació pública el transport dels dos canals de TDT i les tres ràdios autonòmiques i la connexió, via satèl·lit, de 1.400 llars als quals no els arriba el senyal terrestre. El contracte, l’import anual s’acosta als 850.000 euros / any, té una durada de dos anys, prorrogables a dos més.

Quantis transportarà, via satèl·lit, el senyal d’Aragó TV, Aragó 2 HD, Aragó Ràdio, Aragó ràdio 2 i TEA FM als prop de 300 repetidors terrestres, des dels quals es distribueixen les emissions al conjunt de la població aragonesa. Així mateix, instal·larà 1.400 receptors de satèl·lit en altres tantes llars on el senyal terrestre no arriba o és insuficient.

Actualment Quantis distribueix per Europa i Orient Mitjà, via satèl·lit, el senyal de dos canals de TVE, Teledeporte i TVE Internacional, i la de les cinc emissores de Ràdio Nacional. “Amb aquest contracte reforcem la nostra posició en el mercat Broadcast, que considerem estratègic per al creixement de la companyia”, indica Aquilino Antuña, director general de Quantis. El concurs va comptar amb la dura competència d’Abertis, proveïdor dominant en aquest sector i que realitzava aquest servei. Finalment, en la resolució final del govern d’Aragó va ser decisiva la proposta tècnica i econòmica de Quantis.

Font: telecomkh.com

Shares

Pin It on Pinterest

Shares
Share This