Desplegament de la fibra òptica a Vila-Sacra

Despliegue de fibra óptica en Vila-Sacra

Net Partner WiFinn SL operador local de l’Alt Empordà encarrega a BCN Projecta i a l’Entitat de Control de Catalunya SL el projecte de desplegament de la fibra òptica al municipi de Vila-Sacra desprès que l’ajuntament signés un conveni de col·laboració amb en WiFinn.

Vila-Sacra és una població colindant a Figueres amb una població de 670 habitants i 283 immobles distribuïts, amb un nucli urbà i dues zones industrials en els extrems est i oest. Són aquestes dues zones les més interesades en obtenir velocitats de transmissió elevades, mentre que el sector residencial manté el seu interès a causa del gran cabal proporcionable per la fibra òptica tant per a serveis actuals com els futurs.

Des de BCN Projecta, observem com els petits operadors estan iniciant el desplegament de la fibra òptica en municipis petits adaptant-se a les necessitats tècniques i econòmiques dels clients finals. Apart de disposar un servei personalitzat, els petits operadors poden donar una assistència més àgil i a la mida del client final.

BCN Projecta SL i l’Entitat de Control de Catalunya, SL disenyen els projectes de desplegament de manera que els operadors saben en tot moment les dificultats que es trobaran a l’hora de fer les instal·lacions, en fer un treball previ de replantejament sobre el terreny i no només plànols d’una oficina.

Skills

Posted on

6 abril, 2016

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pin It on Pinterest