Recentment el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació ha elaborat la “Instrucció Tècnica per a l’elaboració de l’àmbit de les telecomunicacions en projectes d’oficines de la Generalitat de Catalunya” que pot ser d’interès a tots aquells professionals que treballen en edificacions de la Generalitat.

Aquest document defineix la instrucció tècnica que ha de regir en el disseny, dimensionament i construcció dels espais i infraestructures de suport per la xarxa de telecomunicacions en edificacions (edificis i complexos) destinats a contenir oficines de la Generalitat de Catalunya.

Altres edificacions de caràcter finalista i/o específic com centres sanitaris, educatius, de seguretat, etc. queden fora de l’abast d’aquest document.

Quant que directriu pel disseny, aquesta instrucció tècnica es dirigeix al rol de l’arquitecte del projecte i al rol d’enginyeria d’instal•lacions. A totes dues funcions se’ls hi proporciona una visió coherent amb llurs necessitats, quant a espais i infraestructures de suport pels equipaments TIC al primer, i quant a dimensionaments i configuracions de detall d’aquests equipaments al segon.

Accés a la Instrucció TècnicaDescarrega aquí…

Autor de l’article

Joan M. Ribes

Joan M. Ribes

Enginyer de Telecomunicacions

Membre de l’equip de BCN Projecta Associats SL.

Shares

Pin It on Pinterest

Shares
Share This